portada

 

Mind Map | Mapa mental. Pau Waelder, 2012

En setembre de 2012, la editora Sr. Ferrer ens va convidar a un grup de persones a intervenir les seves llibretes. Jo vaig intervenir la meva amb una mena de "mapa mental", connectant idees a partir de la cita que es reprodueix a la primera página, fins als crèdits de la darrera pàgina, al llarg de 32 pàgines que han generat un esquema de quasi quatre metres de llarg. Les relacions entre les paraules de vegades són evidents, altres són obscures, i en certs casos només tenen sentit per a mi. Feu clic a la imatge.

En septiembre de 2012, la editora Sr. Ferrer nos invitó a un grupo de personas a intervenir sus libretas. Yo decidí intervenir la mía con una especie de "mapa mental", conectando ideas a partir de la cita que aparece en la primera página, hasta los créditos de la última. A lo largo de 32 páginas, el esquema resultante tiene casi cuatro metros de largo. Las relaciones entre las palabras son a veces evidentes, otras oscuras, y en algunos casos sólo tienen sentido para mí. Haz clic en la imagen.

In September 2012, the publishing company Sr. Ferrer invited a group of people to intervene their notebooks. I decided to intervene mine by drawing a sort of "mind map" by connecting ideas using the words from the quote on the first page to the credits on the last page. The 32-page notebook thus turned into a long flowchart spanning almost four meters. The connections between words are sometimes obvious, sometimes obscure, and in some cases they only mean something to me. Click on the image.